USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞEHİTKAMİL DEN ŞAMPİYONLARA ŞÖLEN

ŞAMPİYONLARA, ŞÖLEN HAVASINDA ÖDÜL TÖRENİ   -FADILOĞLU: “MİLLETİN İMKANLARI, MİLLETİN ÇOCUKLARINA HİZMET EDİYOR” -FARKLI BRANŞLARDA BİNLERCE SPORCU MÜCADELE ETTİ Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında organize edilen geleneksel spor etkinliklerinde 5 farklı branşta, kategorilerinde dereceye giren sporcular, ödüllerini düzenlenen coşku dolu törenle aldılar.

ŞEHİTKAMİL DEN ŞAMPİYONLARA ŞÖLEN
27-10-2022 11:34
27-10-2022 11:46
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen Geleneksel Cumhuriyet Kupası spor etkinlikleri, farklı branşlarda binlerce lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Basketbol, futbol, paintball ve satranç branşlarında tamamlanan müsabakaların ardından Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, ay-yıldızlı coşku yaşandı.

 

320 lisanlı sporcunun madalya heyecanı yaşadığı törende; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,  Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe,  Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nermin Yetkin, Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Berk, Merveşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Bal, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir,  Gaziantep Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Vahdettin Balsu, şampiyonların mutluluğuna ortak oldular.

 

ORGANİZASYONLAR BÜYÜK BİR EKİP İŞİ

Geleneksel spor etkinlikleri ödül töreninde katılımcılara seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, düzenlenen organizasyonların büyük bir ekip işi olduğunu ifade etti. Başkan Fadıloğlu, konuşmasında şu sözleri kaydetti:

 

“Dünyada, ülkemizin adını en iyi şekilde  temsil eden sporculara sahibiz ve bununla büyük gurur duyuyoruz. Biz; gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz. Spor alanında özellikle altyapılara büyük destek veriyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak ihtisaslaşmaya gittiğimiz branşlarda çok şükür sporcularımızı, Milli Takım kadrolarına kazandırdık. Biz bu işi yaparken bir başımıza yapmıyoruz. Bu iş büyük bir ekip işi. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde okullarımızda yetenek taramaları gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte birçok farklı spor organizasyonuna imza atıyoruz. Yine spor federasyonlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bir tek kaygımız var; geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak. Kullandığımız tüm imkanlar milletin imkanlarıdır. Milletin imkanları, milletin çocuklarına hizmet ediyor. Bugün bu organizasyonda 4 branşta ödül olan sporcularımızla bir aradayız. Dereceye giren tüm sporcularımızı ve onlara büyük emek veren değerli antrenörlerimizi yürekten kutluyorum. Organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

ŞEHİTKAMİL’DE SPOR ÇOK FARKLI

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, ödül töreninde yaptığı konuşmada Şehitkamil Belediyesinin düzenlediği spor faaliyetleriyle her dönem binlerce sporcuyu bir araya getirdiğini ifade etti. İl Müdürü Tepe, konuşmasında şunları söyledi:

 

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen geleneksel spor etkinliklerine katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. Spor Şehri Gaziantep’te, sportif faaliyetler artık çok özel, Şehitkamil’de spor çok farklı bir yerde. Şehitkamil Belediyemiz, düzenlediği spor etkinlikleriyle her dönem binlerce sporcuyu bir araya getirdi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, değerli ekibine, çocuklarımıza ve gençlerimize sağlamış oldukları imkanlardan dolayı teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum.”

 

ETKİNLİKLER BOYUNCA AY-YILDIZLI COŞKU HAKİMDİ

Ödüllerin sahiplerini bulduğu coşku dolu törende yaptığı konuşmada ay-yıldızlı temaya dikkat çeken Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen geleneksel spor etkinliklerinin her aşamasında olduğu gibi ödül töreninde de ay-yıldızlı coşkuyu zirvede yaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. İnşallah onlar sporu bir yaşam biçimi haline getirerek başarılarına devam edecekler. Müsabakaların centilmence gerçekleştirmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dereceye girerek bugün güzide törende ödül almaya hak kazanan tüm şampiyonları kutluyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12-19 Ağustos 2021
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski GÜnler