Gündem

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPILARINI AÇTI

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan "Çocuk Şenliği" başladı.

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPILARINI AÇTI
21-04-2024 18:45
21-04-2024 18:46

 

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği düzenlenen açılış töreni ile başladı. Çocuklar gün boyunca yüzlerini boyatarak kendileri için hazırlanmış olan şişme oyuncaklarda, çocuk atölyelerinde ve Mithat Cambaz’ın gösterileri ile doyasıya eğlendiler. 20-28 Nisan tarihleri arasında sabah saat 09.00 ve 20.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde çocuk müzikalleri, tiyatrolar ve sinemalar çocuklar için yayınlanacak.

 

 

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

 

8’ncisi düzenlenen Çocuk Şenliği’nin bu yılda 9 gün süreceğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimiz, 9 gün sürecek. Çocuklarımız burada hem el becerilerini geliştiriyorlar, hem sevdikleri çizgi filmlerini ve televizyonda izledikleri masal kahramanlarını tiyatroları burada izleyebiliyorlar. Ayrıca şişme oyun grupları ve diğer oyun gruplarımızla birlikte hem bedenlerini hem de el becerilerini geliştirme fırsatına sahip oluyorlar. Her yıl 10 binlerce çocuğumuz burada eğleniyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize hediye etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan dolayı teşekkürlerimiz sunuyor tüm çocukları şenliğimize bekliyoruz” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER