Gündem

BAŞKAN VEKİLİ ŞERBETÇİ’DEN BAYRAM MESAJI

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN VEKİLİ ŞERBETÇİ’DEN BAYRAM MESAJI
09-04-2024 14:18

“Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Vekili Şerbetçi, “Bayramlar barışın, sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, kardeşlik duygularımızın güç kazandığı zamanlardır” şeklinde konuştu.


“BAYRAM HAVASINDA BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK”

Başkan Vekili Şerbetçi, “Biz biliriz ki; bayram misafirperverliktir. Bu bayram da Gaziantepli hemşehrilerimiz ile beraber sevdiklerimize kavuşacak, onlarla kucaklaşacak; sevgimizi, ekmeğimizi ve soframızı paylaşacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde demokrasinin, farklılıkların getirdiği güzelliğin ve beraberlik duygularının iliklerimize kadar hissettiğimiz bayram havasında bir seçim süreci yaşadık. Teveccüh göstererek bu süreçte bizimle yer alan, vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullanan her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de el ele gönül birliğiyle Gazi şehrimiz adına gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Öte yandan İşgalci İsrail güçlerinin Gazze’de şehit ettiği  Filistinli kardeşlerimize Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Bölgemizin ve dünyanın en önemli sorunu haline gelen İsrail sorununun hak, hukuk ve adalet çerçevesi içinde çözülmesi için ülkemizin verdiği mücadele kararlılıkla devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm İslam alemine; sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm güzelliklerin yine bizimle olacağı nice mutlu bayramlar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı olarak 9 Nisan 2024 Salı Arefe günü saat 11.00 ile 12.30 arası bayramlaşma programı düzenleyeceklerini kaydeden Şerbetçi, “Tüm hakkımızı ve değerli teşkilat mensuplarımızı bayramlaşma programımıza davet ediyorum” diye sözlerine ekledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER